Gulvafslibning og gulvbehandling i København

Det er kun normalt, at trægulve med årene bliver trætte at se på. Naturligt slid er nemlig uundgåeligt, og med årene kan der opstå hakker, revner og misfarvninger, der får gulvene til at fremstå trætte og triste. Med en gulvslibning og gulvbehandling fra Ørestadens Gulvservice, er du sikret flotte gulve, der holder sig smukke mange år frem. Vi tilbyder professionel gulvservice på Amager, i Valby, Sydhavnen og over hele Københavnsområdet.

Vi behandler alle salgs træsorter

Gulvservice på alle træsorter

Plankegulv, parketgulv eller lamelgulv? Bøg, eg eller fyr? Der findes mange typer af trægulve og træsorter, og træsorten er afgørende for den behandling, gulvet skal have. Alle typer af træ kan inddeles i to grupper, nemlig blødt eller hårdt træ. Alt efter gulvets hårdhed og efterbehandling vil nogle gulve være mere modtagelige over for ridser og mærker end andre, og derfor er det altid en god idé at rådføre dig med en professionel, når du går i tanker om gulvservice.

Vi passer på dine gulve

Skånsom gulvafslibning

Om dit gulv skal slibes meget ned eller blot have en fin gulvafslibning, vil afhænge af gulvtypen og gulvets generelle stand. Det er en vurderingssag fra gulv til gulv, hvilken behandling der skal til, og hos Ørestadens Gulvservice tilbyder vi naturligvis råd og vejledning, så du får den helt rette gulvservice. Vores fokus er på at udføre den mest skånsomme afslibning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi sørger altid for en flot efterbehandling

Flot efterbehandling

Når dit gulv har fået udført gulvafslibning, skal det efterbehandles for at beskytte gulvet bedst muligt. Her tilbyder vi både overfladebehandling med lak, lud, sæbe og olie, alt efter dine ønsker til gulvets udseende samt dine generelle behov. Du skal vælge en ludbehandling, hvis du ønsker gulve med et lyst look, mens lakken giver en mere skinnende og modstandsdygtig overflade. En sæbebehandling giver et naturligt og rustikt udseende, mens en oliebehandling giver et gulv med et varmere udseende, der samtidig er forholdsvist stærkt. Vi guider dig naturligvis til den helt rette overfladebehandling, der møder dine ønsker og behov.