Vi tilbyder

Ørestadens Gulvafslibning tilbyder gulvafslibning på Amager og i hele Københavnsområdet.

Hvis dine gulve ser triste, ridsede og misfarvede ud kan en gulvafslibning give dit gulv helt nyt liv.

Vi stille store krav til os selv og vores arbejde vil altid blive udført med høj kvalitet. Dette ses i vores valg af arbejdsredskaber og efterbehandlinger. Sammen med dig finder vi ud af hvad vi kan gøre for et godt resultat. Vi vil jo bare dit gulv det bedste!

Mange forskellige træsorter

Træsorter

Der findes mange typer trægulve og træ  sorten er afgørende for den behandling der skal udføres, når gulves skal slibes og efterbehandles.  Alle typer træ kan inddeles i to grupper, blødt- og hårdt træ. Nogle trægulve er mere modtagelige over for ridser og mærker end andre. derfor er det en god ide at overlade opgaven til en professionel.

Få en vurdering!
Vi er eksperter i gulvafslibning

Afslibning

Hvor meget dit gulv skal slibes,  vil afhænge af  gulvtype samt gulvets stand. Det er en vurderingssag, hvad der skal til, og vi yder naturligvis kyndig og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi bruger de nyeste maskiner for at sikre en så skånsom afslibning som muligt og en meget høj kvalitet.

Kontakt os!
Vi kan tilbyde mange former for efterbehandling af dit trægulv

Efterbehandling

Vi tilbyder et stort udvalg af overfladebehandlinger, herunder lak, lud, sæbe og olie.
Lak kan fås i mange varianter, så gulvet får netop det udseende, du ønsker. Der findes klar lak, som giver et naturligt udseende til træet. Hvidpigmenteret lak, som giver flotte lyse gulve. En mørkere lak giver gulvene et flot dybde i træet. Lakken kan også fås med en mat eller skinnende finish.

Få mere at vide!

Ørestadens Gulvservice · Vibevej 3 · 2680 Solrød Strand

Leveret af