Ørestadens Gulvservice – professionel gulvafslibning på Amager

 

Ørestadens Gulvafslibning tilbyder gulvafslibning på Amager og i hele Københavnsområdet. Hvis dine gulve ser triste, ridsede og misfarvede ud kan en gulvafslibning give dit gulv helt nyt liv. 

Man tænker ikke altid over, hvor stor betydning gulvet har i et rum. Men et flot og velholdt gulv kan få et rum til at fremstå helt anderledes. Med en grundig og omhyggelig gulvafslibning, efterfulgt af en overfladebehandling, ser dine gulve flotte og skinnende ud igen. 

Den rigtige efterbehandling til dine gulve

Når gulvet er blevet afhøvlet og slebet, skal det overfladebehandles for at bevare sit flotte udseende. Træ er en levende organisme, som indeholder vand. Derfor skal de have en overfladebehandling for ikke at tørre ud. Vi tilbyder et stort udvalg af overfladebehandlinger, herunder lak, lud, sæbe og olie. 

Lak kan fås i mange varianter, så gulvet får netop det udseende, du ønsker. Der findes klar lak, som giver et naturligt udseende til træet. Hvidpigmenteret lak, som giver flotte lyse gulve. En mørkere lak giver gulvene et flot dybde i træet. Lakken kan også fås med en mat eller skinnende finish. Sammen aftaler vi, hvilken behandling, der passer bedst til dine ønsker og krav til vedligeholdelse.